Cuma, Haziran 11, 2010

Dudak kusurlarını gizleme



Dudak kusurlarını gizleme


Dudaklarınızın nasıl görünmesini istiyorsunuz? Dudak makyajı bu durumda devreye girer ve dudaklarınızı istediğiniz görünüme sokar.

Uçları aşağıya doğru sarkık dudaklarınız varsa: Bu görünümü gizlemek için dudak kaleminizle bir dudak şekli çizmelisiniz. Daha sonra bu çizimin dışında kalan kısmı fondötenle kapatmalı ve içini rujla boyamalısınız.


Dışarıya doğru taşkın bir alt dudağınız varsa: Bunun için alt dudak dudak çizgisinin bir az içinden boyanmalıdır. Böylece alt dudağınızı boyarken küçültmüş olacaksınız ve normal olan üst dudak daha çok dikkat çekecektir.

Dışa doğru taşkın bir üst dudağınız varsa: Üst dudağınızı içten boyarken küçültün. Alt dudağınızı boyarken ise bir az taşırın. Böylece ikisi dengelenmiş olacak ve taşkınlığı gizlemiş olacaksınız.

Büyük bir ağız daha küçük gösterebiliriniz: Bunun için yapmanız gereken dudak kaleminizi kullanarak çizgileri dudağın hemen içinden çizmektır. Eğer kullandığınız kalem açık renkliyse ruj ondan bir ton koyu olmalı.

Kalın dudaklara sahipseniz daha kalın görünmelerinden kaçınmalısınız: Bu amaçla aşırı parlak renkleri tercih etmeyin. Dudak kalemi ve rujunuzu aynı renkte seçmeye özen gösterin.

İnce dudaklara sahipseniz dudaklarınızı daha dolgun gösterebilirsiniz: Bu amaçla özellikle dudak kaleminizle dudak çizgisinin dışından çizgi çizmelisin. Açık renk dudak kalemi ve koyu renk ruj .

Alt ve üst dudakların kalınlıkları birbirine uymuyorsa bunu uygun makyajla kapatabilirsiniz: Kalın dudağınıza açık ince dudağınıza ise koyu bir ruj sürmelisiniz. Bu şekilde eşitsizliği gizlemiş olursun.

merak edenlere rujun rengi:
avon pink sunshine - mat yumuşak bir pembe.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ruj harikaymış bunu gormüştüm colortrend avon da renk açık sanmış almamıştım nude birkaç tonunu almıştım kissme ye bayıldım nude tonlarda cok başarılı buldum dudaklarımı da kurutmadı sen ne dersin

ozgur on 13 Haziran 2010 12:17 dedi ki...

evet gercekten güzel ürünler üstelik cok uygun fiyattan almıştım 3 liraydı aslında bu da nude bir renk çok hafif bir pembe tonu beje dönük

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino