Pazar, Temmuz 18, 2010

Erkekler Evlenecekleri Kadını Seçerken Nelere Dikkat Eder

1- Duruşu, oturuşu, bakışı ve konuşması ile güven veren kadınlar çoğunlukla erkelerin dikkatini çeker. Fakat keşfetme duygusuna sahip erkekler çekingen, mesafeli kadınlardan etkilenebiliyorlar.

2-Kendisine güzel çocuklar vereceğini düşündükleri kadınlar, evlilik için önemli bir tercih konusudur.bunun için gercekten güzel olmanız sart değil cünkü seksi bir kadını güzel sanıyorlar aşagıdaki maddelerdeki tariflerle seksi bir kadına dönmek cok kolay bunun dışında bakımlı olmak.

3- Tutkulu, işveli cilveli kadınlar her zaman erkeğin gözdesi olmuştur.Parfümler ve kıyafetler burada kendinizi kolayca yansıtmanızı saglar hafif baharatlı hoş bir parfüm seksi bir ruj bacak gögüs veya  sırt dekoltesinden biri...

4- Biraz çılgın ve özgür kadınları severler.cesur renk ve desenlerle kıyafetleriniz makyaj  tarzınız kadar sevdiğiniz seyler ve konuşma tarzınızla farklılıgınız önem tasır.

5- Saçlarınıza dikkat edip bakımlı bir kadın olup olmadığınızı anlarlar. Uzun ve bakımlı saçlara sahip kadınlar erkekler için evlenilecek kadın tipidir.

6- Kokunuz her zaman için önemlidir. Kadının güzel parfüm kokusu alan erkek hemen etkilenir. Bu yüzden ağır parfüm kokuları tercih edilmez.


7- Giyiminiz hemen erkeğin dikkatini çeker. Kıyafetlerinize bakarak karsısındakine saygı duyan bir kadın olup olmadığınızı anlarlar.Çok erkeksi giyinen kadınlardansa daha kadınsı duruş tercih ediyorlar

8- Beraberken seçtiğiniz yer yemek ve davranışlarınızdan kaprisli birimisiniz anlarlar. Erkekler her zaman rahat ve mütevazi kadınlardan hoşanırlar.

9- İlk tanışmada yüz ifadeniz çok önemlidir. Çatık kaşlar kemirilen dudaklar, yenmiş tırnaklar erkekleri ürkütür.

10- Hayatı olduğu gibi kabul eden şikayet etmeyen kadınları tercih ederler.

0 yorum:

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino