Pazar, Temmuz 18, 2010

Etek ceket şık ve kolay

işyerinde giymek için de çok uygun bu ikiliyi bir araya getirmenin şık ve kolay yolları...


etekler dizboyu olmalı. Böylece hem işte hem de dışarda çok şık ve trendy görünebilirsin. Tüvit, saten, renkli ya da işlemeli ceket takımları, aynı kumaş ve renkten bir etekle giyebileceğin gibi tamamen farklı bir doku ya da renkteki etekle de giymen uygun olacaktır. Ceketin içine yine bu siluete uyacak feminen bir bluz, çok şık  olacaktır.

Etek-ceket takımların içine giydiğin bluzlarla, fark yaratabilirsin. Canlı renkte feminen bluzlar, atlet tarzı klasik tişörtler hatta klasik beyaz gömlekle kıyafetinizi ayrı bir havaya sokmanız mümkün. Hatta ceketi bluzsuz da giyebilirsin. İçine bir şey giymediğinde eğer dekoltesi çok açık oluyorsa eşarp ya da fularla tamamlayabilirsin. kullandığın aksesuarlar kıyafetinizi ayrı bir havaya sokar. Ceketin üzerine ince bir kemer takarak hoş bir görüntü elde edeceğinizden şüphen olmasın. Tasma kolyeler de yine bu ikili için uygun bir aksesuar olacaktır.

Yaşa göre giyinmek ve stilinizi koruyabilmek çok önemli. Maalesef etrafta annesinin gardırobundan giyinmiş gibi görünen genç kızları 'küçük kadınlar' gibi görmek hoş olmuyor. O yüzden giyinirken yaşınızı unutmamalısınız. 20'li yaşların sonlarına gelmiş birisi, etek-ceket ikilisinde klasik kesimler yerine modern seçimler yaparsa, yaşına daha uygun olur. Örneğin gri dizaltı tüvit etek-ceket ikilisi yerine renkli saten takımlar bu ikiliyi daha eğlenceli hale getir.

Etek-ceket ikilisinin daha olgun bir çizgi çizdiği doğru; ancak bu durum takımın modeliyle de çok alakalı. Örneğin gri ve klasik kesimli bir etek-ceket ikilisini genç bir havaya sokman zor gibi görünse de 'ciddiliğini' kırabilirsiniz. Bunun için alışılmış kalıpların dışına çıkabilirsiniz.ciddi görünen etekceket ikilisinin içine baskılı ya da atlet tipi spor bir tişört giymeye ne dersin? Ayrıca lale formlu etekların daha genç daha küçük kalcalı daha biçimli baldırlardaki fazlalıkları gizleyen farkını unutmayın.

0 yorum:

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino