Pazar, Ocak 29, 2012

Benefit Brows A-Go-Go

Bunu yazmamışım. Hemen ekleyim dedim. Bu sekiz parça kiti, kaş balmumu, pudra, cımbız ve bir ufacık, çift uçlu fırça dahil herşeyi ile geliyor.balmumu ilk ve pudra uygulayarak güçlü kaşlara kavuşuyoruz. şimdi düşündüm de önemli bir şey eksik  gerçekten bir kaş tarağı. pudra pigmentli ve yanlışlıkla cok gelirse kaşları aşırı koyu gösterebilir kaş tarağı kullanarak fazlayı silersiniz.

Clarins Eyebrow Kit Pro Palette kullanıyordum bundan önce onda vardı. hala onu kullanıyorum. üç farklı pudra ve bir toz pembe aydınlatıcı-kaş altı için kullanıyoruz- ile
 

geliyor.Benefite göre biraz daha az pigmentli kaşları daha az dramatik yapıyor.Bu çok doğal görünümlü sevdiğim kaşları oluşturuyor.Kullanım kolaylığı ince, çok az yer kaplıyor geniş aynası çok iyi.

bunun dışında çeşitli markalardan kaş kalemlerim de var. duruşu daha net daha dikkatli kullanmak gerek. far kadar doğal dolgunluk vermiyor. kullanmaya eliniz alışınca çok daha çabuk uygulama ve bazen acil durumlarda örneğin benim gibi piknikte yağmur yağar ve ıslanırsanız ve yanınızda sadece göz kalemi ve parlatıcı olduğunu görünce hemen kaş kalemi yerine kullanabilirsiniz. kaş kaleminden daha az pudralı olsa da idare edecektir.
bu arada flormarn kaş kalemi -fırçalı olan değil ispirtolu kalem gibi ucu olan- net bir eyeliner görüntüsü vermek için cok kullanışlı. böyle birden çok kullanımı olacağını düşünerek mi yaptılar bilmem çok iyi duruşu var

1 yorum:

The Cook Department on 11 Şubat 2012 19:53 dedi ki...

Keyifli bir sayfanız var takipteyim.Sevgiler:))

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino