Çarşamba, Ocak 18, 2012

no.7 temizleme balsamı

 

bu ürünü alalı 6 ay oldu sanırım. kendi makyaj temizleyicim bitene dek açma gereği bile duymamıştım bir haftadır makyaj yapmasam da kullanıyorum. cildim kadife gibi geliyor dokunurken.

2 yorum:

ozandti on 22 Mart 2012 20:17 dedi ki...

bu no 7 ürünlerinden memnun musunuz? bi de nerden aldınız

ozgur on 25 Mart 2012 17:23 dedi ki...

evet oldukça iyiler fiyatları performanslarının çokçok altında bende doğal içerikli ürünleri sevdiğim için özellikle almış olduğum bir marka. bende ruju, bronzlaştırıcı losyonu, jel formunda bronzlğu destekleyen pırıl pırıl simi, krem allığı, mineral pudrası, göz farı ve dolgunlaştıran rimeli de var.
nerden almıştım bir kısmını ingiltereden almıştım. bir kısmı da internet yasağı gelmeden kargoyla. fakat sanırım bir ara markafoni ya da limangoda satışa bir iki ürünü çıkmıştı. sınırlı türde olmasına rağmen bu tarz bir indirim yine yaparlarsa alabilirsin. yurt dışı yasağından dolayı alamazsan üzülme ülkemizde bulabileceğin aynı işlevi gören ürünlerden hatta daha hesaplı olarak bulabilirsin. şu an watsonsda bulabileceğin kendi markası olan yüz temizleme sütü kesinlikle çok iyi bir ürün çok hesaplı ve cildine hemen farkı görürsün.
onun dışında benzer makyaj ürünleri olarak ülkemizde flormar ve pastelin ürünlerini çok rahat bulabilirsin. ben dahil herkes çok beğeniyor fiyatları da kalıcılıkları da çok iyi.
sevgiler

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino