Perşembe, Mayıs 03, 2012

golden rose star effect

Magnetic serisine ait onlarca renk ile mıknatısın tırnaklarınız eğlencesini  keşfeden arkadaşlar. Türk markalarının oje konusunda yaptığı yenilikler devam ediyor biliyorsunuz manyetik oje çizligi desenler yapıyordu.. alttaki gibi. golden rose star effect serisi ise yıldız ışıltısı çeklinde merkezden kenarlara çizgiler dağılıyor  aynı mıknatısının üstündeki resim gibi çok guzel görünüyor:) en alttaki resim gibi. aynı mıknatıs ile diğer manyetik ojenizde aynı mıknatısın deseninı alır. bu mıknatısların kutuplarıyla ilgili bir özellik çünkü ojeyle ilgili değil.

 

 eğer manyetik oje nasıl güzel olur diye soruyorsanız kalın bir tabaka sürüp hemen 3mm yakınına mıknatısı tutun bu çizgili mıknatısı kullanırken 10 saniyeye yakın tutmak gerek. her tırnak için tek tek önce oje sür sonra mıknatısı beklet.
oysa alttaki yıldız mıknatısı kullanıyorsanız mıknatısı 2 saniye içinde geri çekin uzun tutmak şekli dağıtıyor.

her iki model için de ojeyi kendisi ya da bir başka ojenin üstüne sürdüğünüzde ise daha hoş bir sonuç görüyorsunuz. üzerine top kat sürmesenizde berrak bir metalik parlaklığı var. tam kuruma süresi normal ama dokunduğunuzda kurumuş hissini çok çabuk veriyor. yanılıp da kurudu bozulmaz artık deyip rahatlamayın. dayanıklılık olarak 5gün top kat bile olmadan kalıcı ve parlak.. 

2 yorum:

yıldız on 4 Mayıs 2012 11:25 dedi ki...

bunu merak ediyorum, ama biryerdede rastlamadım
3 tane manyetik ojem var ama bundan yok:(

ozgur on 4 Mayıs 2012 19:13 dedi ki...

bulması kolay bir marka. herhangi bir parfümeride bile rastlayabilirsiniz. eğlenceli bir oje parlaklığını özellikle beğendim

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino