Perşembe, Mayıs 17, 2012

Physicians Formula Organic Wear 100% Natural Origin Bronzer swatch





bu benim 3 kutum sanırım. daha fazla satın almak istiyorum. akne eğilimli, hassas ciltler için mükemmel, kalite iyi. Ayrıca doğa dostu ambalaj hoş söylmiştim önceden benefitte urban decay da da sıklıkla tercih edilen kağıt bazlı ambalajları sevmiyorum. bunun yanında biliyorsunuz hayvanlarda test edilmeyen ürünlere sahip bir marka bu. diğer markalardansa bu tür markaları tercih edelim etmeyenleri uyaralım lütfen.


normal fiyatlı loreal maybeline covergirl ve bazı çok pahalı markalar hayvanlara işkence için yüksek paralar ödediğiniz markalar onları almayı azaltırsanız onlarda hayvanlar üzerinde test etmeyi bırakır. sadece zulüm içermeyen ürünler kullanarak dünyaya faydanız dokunabilir. body shop, mac veya nars kullanın örneğin illa çok para ödemek istiyorsanız onlar da hayvanlarda test yapmıyor. üstelik harikalar. veya ucuz yerli markalar veya heryerde rastladığınız avon flormar pastel goldenrose gabrini golden lady gibi markalardan kullanın onlarda hayvanlarla uğraşmıyor. (bunlar şu anda aklıma gelen firmalar bu türden dağaya saygılı çok firma var firmalar alınmasın. hatta hayvanlar üzerinde test etmeyen firmalar bana ulaşırsa buradan memnuniyetle duyururum.) bu bir suç olarak kabul edilmemiş de olsa bence hayvancıkları hasta etmek kör etmek ölümüne yol açmak suç olmalı bu işkenceye ortak olmayın 



Body Shopta süper pırıltılı bronzlaştırıcılar olduğu için mat bir bronzlaştırıcı almak istediğimde bunu seçtim. Natural Glow Bronze rengi, mat, ama minicik doğal bir parlaklığı var aynası ve doğal keçi kılı fırçası var.



jojoba tohumu yağı ve cildi nemlendirmek ve matlaştırmak için mısır nişastası da dahil olmak üzere % 15 sertifikalı organik maddeler ile formüle edilmiş.  şirket ne kadar ürünün aslında organik olduğunu söylemekte olsa da bu sanırım belli oranda organik madde içermekle yazma hakkına sahip olunan bir kelime. bu konuyla ilgili bir yazı okumuştum yıllar önce. sanırım %10 ile organik, 5-10 arasıyla da organik içerikli yazma hakları vardı. Yani hayır, bu ürün% 100 organik, kelimelerine aldanmayın.


bu ürünün içinde: Sert kimyasallar, sentetik koruyucu, sentetik esanslar, sentetik renk, parabenler ve GDO'lar yok.


performans muhteşem, yapısı çok düzgün ve yumuşak zahmetsizce dağıtılıyor biraz sefaf  ama daha fazla kapatıcılık için kolayca üstüste sürün maske görüntüsü almıyorsunuz. sadece bir kontur olarak da çok doğal görünüyor. uçmadan pek solmadan tüm gün geçirebilirsiniz.


 seviyorum ve memnunum.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bunu nerde bulabiliriz?eczanelerde mi?

darkchocolatebrown on 17 Mayıs 2012 19:55 dedi ki...

eline sağlık ben de bu markanın ürünlerini merak ediyordum:)

ozgur on 17 Mayıs 2012 21:17 dedi ki...

darkchocolatebrown canım merak ediyorsan ben çok memnunum ama dediğim gibi %100 organik değil hiçbiri sonuçta. alırken bilmekte fayda var. öpücükler.

ozgur on 17 Mayıs 2012 21:33 dedi ki...

moon to moon tatlım ben yurtdışından almıştım stoklarım var benim böyle sevdiğim şeylerde. yurtdışına gitme imkanı yok ve internetten alışveriş yasaklayanlar yüzünden biz bunları şu an türkiyede biraz fazlaca pahalıya bulabiliriz. şimdi baktım googladan http://www.botanikecza.com, http://www.dermobakim.com gibi birçok internet adresinde satış var, senin dediğin gibi bazı eczanelerde de var. türkiye dağıtıcısı Medko Kozmetik.

http://www.medkokozmetik.com/page/4/Satis_Noktalari.Aspx
adresinden satan ezcaneleri bulabilirsin. oldukça çeşitli ürünleri var. maskaralar rujlar... bunun yanında gittigidiyorda da bulabilirsin.

yurtdışı fiyatının üç katı gibi fiyatlar. burada bodyshop markasından biraz daha pahalıya geliyor. bu durumda ben sana bodyshop da aynı seviyede bir marka diyeceğim zaten yazımda da belirtmiştim. karar sana ait. sevgiler.
bir an önce bu alışveriş yasağının kalkması lazım mecbur muyuz herşeye 2-3kat para vermeye. zaten zor kazanıyoruz.

Unknown on 19 Mayıs 2012 15:30 dedi ki...

güle güle kullan desenleri çok hoşmuş :)

bildiğim kadarıyla ' inglot ' da hayvanlar üzerinde test yapmıyor hatta mağazalarında tabelada asılıydı yanlış hatırlamıyorsam :)

ozgur on 20 Mayıs 2012 06:14 dedi ki...

teşekkür ederim tatlım doğru inglot da hayvanlara zulüm etmiyor çok teşekkürler katılımın için benim ilk anda aklıma gelen markalar onlar.
böyle senin gibi bilgili oldukça müşterileri,
onların istediğini yapıp hayvanları rahat bırakan çok firma var önemli olan bir ruj rengi için falan böyle markaları almaya devam etmemek onlar hayvanları kullanmayana dek.

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino