Cumartesi, Temmuz 28, 2012

çekiliş hediyeler sahibini buldu

Son katılım 27 temmuz demiştik.

dün gece onikiden sonra saatlerce sayma,ekleme,silme işlemleriyle uğraştım..

sartları yerine getirmeyenler ve getirdiğini söyleyip yine getirmeyenler, belki de getirip çekilişten önce silmiş olanlar ve fazladan yorum lar elendi ve toplamda "269" katılım gerçekleşmiş oldu..
Random.org şanslı kişiyi belirledi ve kazanaaaaaaaan selin
Adsız dedi ki...
Merhaba, izleyicinim, face'den paylaştım.Bloğum yok malesef
http://www.facebook.com/messages/#!/profile.php?id=100004020324255&sk=wall
kendime bol şans:)
adresim
selinsayar@mynet.com

 Hediyelerini güzel günlerde kullanman dileklerimleeeee :) Sevgiler :)))

Kazanamayan arkadaşlarım üzülmesinler,çok yakın zamanda yeni bir cekiliş yapacağm :))) 



kazanan izleyicim sana mail attım bana 1hafta içinde ulaşman gerek , isim,adres bilgilerini ulaştır lütfen.Kargo ücreti bana ait olacak.

17 yorum:

kontes on 28 Temmuz 2012 12:13 dedi ki...

bloğunuzda duyurmak zorunlu şart dediğiniz için şahsen katılmamıştım çekilişinize.

sonradan not olarak eklemişsiniz ama keşke ekleme yerine baştaki ilk şartı silme şeklinde bir yola gitseydiniz :(

yine de kazananı tebrik ederim.

Kurbagapirenses on 28 Temmuz 2012 22:03 dedi ki...

Cekilisi blogda duyurmak zorunlu sart iken adsiz ve blogu olmayan birini kazanan secmek adilmi sizce?

ozgur on 29 Temmuz 2012 00:09 dedi ki...

Kurbagapirenses,
kontes adlı arkadaşın da dediği gibi çekiliş duyurusuna hem de görünür yerde son katılım tarihinin hemen altında, kocaman harflerle not eklemiştim çekilişin en başında...
bazı arkadaşların biz de katılmak istiyoruz blogumuz yok blogu olmayan blogta duyurmak zorunda mı ricası için.
sonuçta herkes blogları okuyup bilgi fikir edinebilir ama herkes blog açacak zamana sahip değil. blogları takip eden çok arkadaş var öyle.
onları dışlamak doğru mu sence...
başka blogger arkadaşların cekilişlerine de bak artık hemen herkes blogu olmayana da cekiliş hakkı veriyor.

kontes tatlım
notu ekledim ama sartı silmedim
çünkü blogu olanlar için blogda duyurmak zorunlu sart.. yani
eğer blogunuz varsa orada duyurmadıysanız zaten cekilişten elenirsiniz.
bu arada kazanan arkadaş face de duyurmuş demekki belli bir çaba da göstermiş değil mi.
sevgiler
bu arada sıkıntı yapmayın yakında yeni bir çekilişim olacak. hediyeyi secer secmez.

ozgur on 29 Temmuz 2012 00:19 dedi ki...

bunun dışında kontes tatlım
blogun varken neden blogda duyurmaktan kacındın acaba merak ettim.
bir arkadaş müzik ile ilgili blogu olduğunu bu yüzden duyuru yapmasının sacma duracağını söyledi özel durumundan ötürü kabul edip çekilişe girdi. yorumlarda görebilirsin bu notu
senin de özel durumun varsa bunu söyleyip girebilirdin sevgiler

Kurbagapirenses on 29 Temmuz 2012 00:37 dedi ki...

ayrıca çekilişe 27 temmuz tarihinde katıldım not falan yoktu?

ozgur on 29 Temmuz 2012 01:43 dedi ki...

tatlım o not oraya sahra ve duygu sorduktan sonra kondu.
bakıyoruz yorumlara sahra şahman on 29 Nisan 2012 dyguu on 29 Nisan 2012 18:21 demek ki 29 nisanda koymuştum.

zaten notta da bu arkadaşların adıyla yazmasının nedeni bu.

oya hanımın durumunu falan sormuşsun ne bileyim. ben de blogumu ilk başta çekilişlere katılmak için açmıştım.

belki o da öyledir devamını getirmemiştir. öyle sırf çekiliş için açılmış bloglar var hatta bu çekilişimin yorumlarında isimlere bak iki tane kampanya adı gecen blog var. sonuçta onlarda blog ve duyuruyu yaptıkları için cekilişe dahiller.
şimdi baktım oya hanımın bloguna başka çekilişlerin de duyuruları var 8-9 tane.. sonra belki sorunları vardır, taşınmıştır, interneti yoktur, sıkılmıştır, depresyondadır, tatildedir... ne bileyim at mail adresine sor istersen.
bu çekilişi açtığımda ona özel olarak haber verdim katılması için. geçen çekilişi kazanan olduğu için. mailime 1.5- 2 haftada dönüş yaptı. demekki var bir meşguliyeti. dediğim gibi herkes internetle yatıp kalkmıyor. bu çekilişi kazanan arkadaş hala dönmedi mesela.
ama kimse de senin gibi o not yoktu demiyor. görmediysen görmedim de lütfen böyle iftira atmak gibi duruyor hoş değil.

sonuçta kendi isteğimle hediye veriyorum. lütfen yani sonuçta dolabım doldu taştı kozmetikle. artık koyacak yer bulamıyorum. o yüzden kenarda duracağına vereyim biri zevkle kullansın diyorum. kazanmanın tadı başka. satma yoluna gitmek istemiyorum senin gibi. yurtdısından aldığım seyler çoğu oldukca ucuza mal oldular bana. gerek yok yani bunlara.

bu arada kontes görmüş notu değil mi. sen yorumlara bak tarihlere de başkaları da görmüş ki notu, blogum yok yazan bir sürü yorum var bazıları sadece izleyicim, bazıları face de tweeter da falan da duyurmuş gönüllerince.

lütfen bir daha bu çeşit bir tavırla yorum atma. cevap vermek istiyorum ama rahatsız edici ve kırıcı oluyor ne gerek var ki paranla rezil olmuş hissediyor insan. altı üstü allık yani.
sonuçta bu güven işi. biz blog okuyup yazmayı sevenlerle bir arkadaşlık kurmaya çalışıyoruz sonuçta. yeri geliyor ailemize anlatmadıklarımızdan bahsediyoruz... ne bileyim. böyle kırıcı yorum yazanlar yüzünden çok iyi arkadaşlar yazmayı bıraktı. oysa çok sevdiğim çok kibar arkadaşlardı. bazen yazacak birsey bulamıyorum ya da yazacak havada olmuyorum bırakırsam bu nedenden bırakacağım herhalde diyorum. ama simdi senin bu yorumlarından çok kırıldım. arkadaşların neden bıraktığını anlar gibi oldum.

bu arada dediğim gibi kazanan hala dönmedi. süresi dolunca hala dönmemişse yedek çekilişi yapacağım haliyle. yani hala sansın var. sevgiler

skysilver on 29 Temmuz 2012 06:10 dedi ki...

Arkadaşlar benim dandik bir blogum vardı yani çok az post paylaştığım. Normalde blogda duyurmak şart denen çekilişlere katılamıyorum çünkü dolandırıcılık gibime geliyor. Buna katıldım çünkü sonradan eğer yoksa katılabilirsiniz demiş. Yine de dandik de olsa blogumda paylaştım ki googleda çıksın.
Ayrıca sizin bu yaptığınıza çirkeflik derler çok ayıp ya...
Sanki ösym sınavı, sanki sermaye yatırdınız çekilişe de böyle kalp kırıcı konuşuyorsunuz. ÜStelik yalan iddialarlaa. Ben notu gördüm, sizin okuma probleminiz varsa bu çekiliş sahibini bağlamaz!!
Sabah sabah deli oldum ya görüncee.
Blogu da çok seviyorum, sen bunun gibilere takılma canım. Eğlenip bilgilenme peşinde değil bunlar rant peşinde. Çekiliş çıkmadı diye bu akdar sinir yapılmaz, eğlencesine yapılıyor bunlaar. Hem blogun reklamı gibi.

Mübarek ramazan ayında yapmayın bariii

kontes on 29 Temmuz 2012 10:47 dedi ki...

şöyle açıklayayım.
bloğum var evet ama konum makyaj malzemesi değil.
kitap,oje, müzik ve film.
bunlara uyan çekiliş olunca (bknz: kitap çekilişleri / etkinlikleri ve oje çekilişleri) yayınlıyorum.
ama bunun dışında makyaj malzemesidir, elişidir şudur budur şeyleri yayınlamıyorum.
bloğumda bir konu bütünlüğü olmasını, kampanya blogları gibi görünmemesini istiyorum.
bu yüzden çekilişinizi duyurmak istemedim, kişisel bir durum değil yani.

BERNA KARACA on 29 Temmuz 2012 11:08 dedi ki...

ben o notu görmüştüm, sanırım katılırken şartları biraz daha iyi okumak gerekiyor.
Kazanana tebrikler.

oya on 29 Temmuz 2012 12:40 dedi ki...

blog sahibi dün gece telefonuma mesaj atmış, acil mailine bak diye az önce görüp açtım mailimi bu olay. önceki çekilişini kazanmıştım. bu sebeble iletişim bilgilerim telefonum onda var haliyle.

bu arkadasa, bu oya hanım bir tek sizin çekilişinizi duyurmuş sonra bir daha görünmemiş felan. yani sahte demeye getirmişler anladığım. oysa benim sorunlarım boyumu asmış yok çekiliş yok internet kafa mı kaldı. kaldı ki o dönem 8 çekilişe girmişim daha duruyor blogumda isteyen bakabilir. sonra sorunlarımdan boşladım takip edemedim hiç internete giremedim bile.

bunu ve alttaki cekilişi kazanmıştım bir tane daha kazandım diye hatırlıyorum o kafayla ama linkini bulamadım.

farklı bloglar farklı arkadaşlardan hediyeler kazanmışım toplam 8 çekilişe katılıp. herkes mi numara yapıyor lütfen iftira atmayalım mübarek gün. yani sans bu. bu yeni kazanan arkadaşın da sansı varmış kazanmış daha ne yani bence.

http://glitterwomen34.blogspot.com/2012/02/cekilis-sonucum-degisti.html deki yorumuma bakın lütfen. bu blogun sahibi olan elif hanım bana kazandığım çekilişi için birkaç kez mail atmıştı çok sağolsun ama ben bazı ciddi sorunlarımdan ancak sonradan internete girebildiğimde öğrenmiştim kazandığımı. ona bu üzüntümü bildirdiğim ve özür dilediğim yorumum ve özürüm bu linkinde duruyor hala. ciddi sorunlarım olduğunu artık internetle falan hiç ilgilenemediğimi de yazmıştım bu yorumumda isteyen açıp bakabilir.

lütfen bilmeden suçlamayın insanları arkadas cok üzülmüş, ben de böyle adım gectiği için sorununa sebep oldugum veya bir sekilde benim yüzümden sorun çıktığı için çok üzüldüm.

kendi hayatımı toplamaya çalışıyorum ben kendimi kapattım yani. bu yeni çekilişi bana geçen cekilişi kazandığım için incelik gösterip bildirdi katılmam için blog sahibi bunu yapmış olmasa ruhum bile duymazdı. mail atmış ben dönmeyince telefona mesaj atıp katılırmısın diye sordu.

ben o ilk dönemden beri internete bile girmiyorum. hatta üstte verdiğim linkteki elif hanımın güzel çekiliş hediyelerini teslim alamadığıma üzüldüğümden daha çok üzülmüştüm elif hanımın bana defalarca mail atmış ama ulasamamış olduğuna, yorgunluk verdiğime kazandığımı ve dönmediğim için yedek cekilişin yapıldığını bu vesileyle öğrendiğimde.

bu arada söz konusu notu da gördüğümü söyleyeyim katıldığım gün. blogum olduğu için blogda duyurdum ben. ama blogu olmayanlar da katılabilir mail adresi bırakın yazdığını hatırlıyorum. sahra adının geçiğini de. çünkü arzum onanın bir dizisini izlemiştim sahra diye 10yıl önce felan onu hatırladım hemen görünce.

zaten kontes de gördüm notu demiş.

bu arada baska adsız yorumlarda girilmiş baktım sadece izleyicinim diyen kişiler de var yorumlarda, onlardan birine de çıkmış olabilirdi yani. facebook tweeter zorunlu değil +1 verilmiş, o zaman ne yapacaklardı acaba.

dediğim gibi sans bu. bazen yüzlerce yazarsın cıkmaz. bazen benim gibi toplam 8 cekilişe katılırsın arka arkaya sana cıkar.

okuduğunuz için tesekkür ederim. umarım sıkıntıları çabuk atlatır bu arkadasımız.

dünyada çeşit çeşit insan var ramazan günü oruç oruç baska ne diyim. aldırmamak gerek inan ki benim sorunumlarımın yanında hiç kafayı takmaya değmez duruyor. boşver demek istiyorum ama sebeb oldum diye gercekten ben de çok üzüldüm. öpüyorum.

ozgur on 29 Temmuz 2012 14:59 dedi ki...

Şiir yazmaya yeni başlamış biri..., BERNA, oya ,
sevgili arkadaşlar notu gördüm demişsiniz ya Allah sizden bin kere razı olsun. çok teşekkür ederim.
kontes sana da teşekkür ederim dünden söylemiştin sen notu gördüğünü..
bu mübarek günde tekrar söylüyorum Allah sizden bin kere razı olsun.
Allah'ıma şükürler olsun gördünüz notu ve gördüğünüzü hatırladınız ve söylediniz. çok çok çok teşekkür ederim.

dünden beri nasıl üzüldüm anlatamam. şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca sinirim boşaldı resmen. gözlerimden yas geldi.

elim ayağım titriyor dünden beri sinirden. su anda bile.

blogu kapatıp gideyim dedirdi bu olay bana. resmen dertsiz başıma dert aldım. keşke dedim hiç açmasaydım. keşke hiç hediye falan vermeseydim kimseye.
ama ben de katılıyorum başka arkadaşların çekilişlerine. gerçi daha hiç kazanmadım zaten ihtiyacım da yok ama olsun hediye kazanmak fikri hoşuma gidiyor. ben de birilerini mutlu etmek istedim dolabımda öyle duracaklarına. ne bileyim bu tarz olaylar başıma gelecek.

Şiir yazmaya yeni başlamış biri... canım çok sağol ben de bugün ancak düşünebildim kendi blogunun reklamını yapmış diye 84 izleyisi var diye okuyunca. dün şoktan üzüntüden hiç birsey anlamadım ben aklımı veremedim. iyi niyetle yanıt verdim ama keşke hiç yorumlara aldırmasaydım cevap vermeseydim en baştan.

kendi blogunda da beni bir kötülemiş bir kötülemiş söylediğim halde cevap verdiğim halde sanki cevaplamamışım saçmalamışım gibi yansıtmış...

BERNA tatlım çok çok sagol haklısın okumamış geçmiş buna rağmen yoktu not diye inat etmiş. ben olsam atlamış olabilirim derdim sonuçta insanlık hali. bir insanı bu kadar suçlamak üzmek incitmek günahına girmek neden. hem de bu ayda.

oya tatlım çok sagol uzun uzun açıklamışsın hatta kaynak göstermişsin sevgili elif hanımın blogundaki yorumunu. kazandığın başka çekilişlerin de olmasına çok sevindim böylece benim de çekilişimin dürüstlüğü tekrar ortaya kondu bence. herkes sana hediye kazandıracak değil ya dediğin gibi sans işi bu.

bu arada hemen iyi yapmışsın falan diye onun blogunda yazan kişilere de şaşırdım ne çekilişle ne blogumla ne söylediklerimle ilgisi ya da bilgisi olmayan kişiler ne kolay yargılamışlar beni.

bu kadar kolaymı birine çamur atmak. izi kalacak üstümde diye çok korktum. kimse hatırlamazsa diye o notu çok korktum anlatamam. anlatamam o kadar yani.

çok çok çok teşekkür ederim tekrar. hepinizi öpüyorum tek tek.
Allah sizden bin kere razı olsun.
Allah'ıma şükürler olsun üstümde kalmadı geçti gitti inşallah.
sevgiler

Aden Aytaç on 29 Temmuz 2012 18:25 dedi ki...

müzikle ilgili blogu olan bendim. orda duyurmam saçma olacağı için belirttim ve kabul edildim çekilişe. kazanamadım ama kazananı tebrik ederim. o notu ben de gördüm yazdım anlaşıldı. blogu olmayan bir sürü insan var onlar katılmasın mı? ama tabiki makyaj blogu olan da duyursun. sonuçta o blogu okuyan insanlar makyajla ilgileniyor onların da çekilişten ve böyle güzel bi blogtan haberdar olmaya hakkı var

özgür on 30 Temmuz 2012 00:08 dedi ki...

notu bende görmüştüm ama sanırım diğer arkadaşlar dikkatli okumadılar es geçmişler kaldıki bence blog sahibi oraya yazmamış ama ondan sonra sonra bloğu olmayanların başka yerlerde duyuru yaptığını görünce fikrini değiştirmişte olabilirdi buda bence o kadar büyütülecek birşey değil sonuçta tanıdığına arkadaşına ödül veren biri değil sayın blog sahibiiii sizde bu kadar üzerinde durmayın açıklamasını yapmışsınız sonuçta. kazanan arkadaşıda tebrik ederim

ozgur on 30 Temmuz 2012 01:11 dedi ki...

sevgili arkadaşlar Aden Aytaç ve özgür bu mübarek günde tekrar söylüyorum Allah hepinizden bin kere razı olsun.
Allah'ıma şükürler olsun gördünüz notu gördüğünüzü hatırladınız. çok çok çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Merhaba, memleket ziyaretimiz sürüyor daha ama size mailde çocuklarla benim dönüş tarihim belli değil daha dönmemiş olsam bile kargomu alır dediğim karşı komşum herzamanki gibi kargomu teslim almış. oda çok tatlı indirim sitelerinden alışveriş yapıyorum herzaman paketimi evde yoksam kargocu tembihli ona bırakıyor ben hediyem gelecek yarın alıverirmisin dedim yine ama herzaman aç hasar varsa alma falan derim alışık buna şimdi açma kaldır dolaba beni beklesin dedim hasar varsa iade edemezsin sonra dedi çok güldük hediye ne iadesi oda söyliyince fark etti yani hediyelerimi aldım güle güle kullanayım:) teşekkürler selin

Adsız dedi ki...

unutmadan söyliyim isteğiniz üzerine fotolarını çekip face'e yükleyeceğim dönünce. selin

Adsız dedi ki...

merhaba özgür hanım çocuklarımla biz tatilden döndük size demiştim belli değil dönüşümüz diye ancak okul açılınca döndük mecbur. bugün hemen canım komşumdan kargomu aldım dolaba koymuş dediğim gibi çocuklar ellemesin diye. açmamış bekletmiş istediğim gibi. açıp açıp çektim resimlerini. size söz verdiğim gibi facebook sayfama yükledim. sadece allıklar değil ekstradan süpriz hediyede var içinde demiştiniz. tam süprizdi. bir dolu malzeme. set, aydınlatıcı, far paleti, aynalı ruja bayıldım. hersey süper çok teşekkür ederim. çok çok tekrar tekrar teşekkür ederim. çok sevindim.
bu arada burada bayağı can sıkıcı tartışmalar olmuş geçmiş olsun diyorum. böyle insanlar çıkmaz umarım bir daha karsınıza. üzülmenizi kırılmanızı anlıyorum ama keske yazmaya bu sebepten bırakmasaydınız. ben bu olayı sıcağı sıcağına görmediğim için rahatım sinirlenerek okudum ama severek kullanacağım hediyelerimi. içim rahat.
herkesin vardı gördük dediği şartı ben de görüp katıldım. çünkü vardı o şart yazıyordu. bazıları nasıl okuyorsa resimlere bakıyor sartları okumadan geçiyorlar belkide.
facebook hesabım sıfırdı bunu eleştirmişler. sıfır olmayacak en az 5yıllık facebook hesabı olacak diye bir sart yoktu. ek hakkım olsun dedim açtım. iyi ettim. twitter da açsaydım keşke. bir de ona söylenselerdi. şaka bir yana facebookta tarla açan kuzenlerime takılmak istiyordum o yüzden hem ek hakkım olsun hem oyun oynarım deyip facebook açtım. kime ne. sonra oğlumun sünneti tatil bayram akraba memleket ziyaretleri ilgilenmedim hiç. ancak geldik. inanın daha evi temizlemeden valizleri boşaltmadan hemen size sözümü tutup resimleri cekip yükleyim dedim. açmışken oğlumun sünnet resimlerinden de birkaç tane yükledim sayfama.
hediyeler için çok çok teşekkürler tekrar tekrar bayıldım harikalar. çok çok geçmiş olsun sizede bundan sonra hersey iyi gider umarım. çok aldırmayın herşeye. umarım yazmaya devam edersiniz demek isterdim ama siz bilirsiniz. çok çok teşekkür ederim tekrar.isteyen bu adresten resimlerime bakabilir. Selin

http://www.facebook.com/selin.say.739?cropsuccess#!/selin.say.739

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino