Pazar, Temmuz 18, 2010

Her zaman şık görünmek

Çok küçük detaylara dikkat ederek siz de her daim şık olabilirsniz.  

Tepeden tırnağa aynı renkte desende giysiler giyerseniz, uzun, bölünmemiş bir çizgi illüzyonu yapmış olursunuz. Bu da sizi daha ince gösterir ve kusurların daha az göze çarpmasını sağlar. Özellikle elbise kullanmayı tercih edin.

Vücudunuza çok büyük (uzun, bol tişört ya da elbiseler gibi), ya da çok küçük (kısacık, üzerinize yapışan tişörtler gibi) gelen giysiler, sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Bu nedenle kendi bedeninizde uygun giysiler satın alın.

Giydiğiniz kumaşlar üzerinizeyapışmadan sarmalı. Jean gibi sert kumaşlar çıkıntıları toplayıp saklarken, poplin ve keten gibi daha az sert kumaşlarda fazlalıklar pörtleyebilir. Çok ince kumaşlarsa iç gösterebilir. Bu nedenle kıvrımlı bir şekilde inen, yapışmayan kumaşları tercih edin.

Kıyafetler arasında pantolonlar önemli bir yer tutar. Bu nedenle pantolon seçimi de önemlidir. Pantolonda en iyi görüntüyü elde etmek için büzgüsüz ve pilesiz pantolonları tercih edin. Çünkü bunlar sizi daha göbekli gösterir. Ayrıca göbek deliğinizin yaklaşık 2.5 santim aşağısında biten, az düşük belli ve paçaları hafif geniş pantalonları da giyebilirsiniz. Pantolon paçalarının hafif geniş olması kalça genişliğini dengeler. Kalça ve basen bölgeniz genişse çok dar ve bilekte biten modelleri tercih etmeyin. daha geniş görünmenize neden olur. Çok bol pantolonlar giymek de aynı etkiyi yaratacaktır. Sizin için en uygun pantolonlar bedeninize tam oturan, boru paça kesimli olanlardır. Böylece genel görüntünüzde dengeli bir bütünlük yakalarsınız.


Özellikle etekler büyük popolarla tombik göbekleri gayet şık bir biçimde kamufle eder. Eteklerde diz hizası uzunluğunu tercih edin. Çünkü diz hizasındaki etekler bacaklarınızın en iyi şekilde görünmesini garantiler. Kısa boylular ise uzun etek giymemeli.

Boyunuzu uzun, bacaklarınızı ince göstermek istiyorsanız tek yapmanız gerek topuklu ayakkabı giymektir. Ayakkabının topuğunun ince olmasına özen gösterin.

Kıvrımlarımız, beden ölçümüz, saç rengimiz bizi diğerlerinden farklı kılar. Önce kendimizi severek sonra da vücut tipimize göre giyinerek harika görünebiliriz!

0 yorum:

 

Tags

Ads Banner

Followers

Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino